INREDNING

Har du funderat på att göra om i ditt hem eller har du precis flyttat och vill starta om med en ny stil?

Önskemålen om inredningshjälp kan se olika ut, därför erbjuder vi på Hemtrend inredare med lång erfarenhet av inredning som lyssnar på just dina behov, förväntningar och önskemål för hemmet. Vi uppdaterar oss ständigt på nya trender och hämtar inspiration från världens alla hörn. Inget uppdrag är för stort eller för litet, så tveka inte att kontakta oss så kan vi skräddarsy en lösning för just dig.

Inredningsprocessen som den kan se ut, steg för steg:

INSPIRATIONSMÖTE

Tillsammans med dig diskuterar vi förväntningar, personlig stil och önskemål. Vi tittar på planlösning, befintligt utseende på hemmet och pratar färgsättning, belysning, möblering m.m Här ger vi också generella förslag och går igenom hur du som kund vill fortsätta inredningen.

Pris: 2500:-

COLLAGE

Här sätter vi dina förväntningar på print. Du får ett collage med bilder av möbler, kuddar, gardiner, dekorationer m.m. En bildkomposition som förmedlar den känsla som vi gemensamt kommit överens om att ditt hem ska spegla.
I detta moment kan du även få:
– Planritning over möblering etc.
– Prislista budget/lyxvariant
Pris mot offert.

FÄRDIGSTÄLLANDE

Vi hjälper dig gärna med allt från inköp, möblering och iordningställande. Så att kan du luta dig tillbaka och komma in i ett färdiginrett hem precis efter dina önskemål.
Pris: 650:-/h

  • inredning för hemmet | vardagsrummobler.com
    11th okt 2013 Svara

    […] Hemtrend » INREDNINGINREDNING. Har du funderat på … på Hemtrend inredare med lång erfarenhet av inredning som lyssnar på just dina behov, förväntningar och önskemål för hemmet.Kan du besøge hjemmesiden […]

Leave a reply